«Ψάχνεται» για μεταγραφή ο Ζιρού

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στόχος του να εξασφαλίσει την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.



«Ψάχνεται» για μεταγραφή ο Ζιρού

Την αποχώρησή του από την Αγγλία και την Άρσεναλ επιδιώκει ο Ζιρού, στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου, προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Ο μάνατζερ του Γάλλου διεθνή, Μίκαελ Μανουέλο, σε δηλώσεις του στο «Foot Mercato»,παραδέχθηκε την επιθυμία του παίκτη του να αποχωρήσει, χωρίς να διευκρινίσει αν υπάρχουν μέχρι στιγμής προτάσεις. «Εξαρτάται από τις προσφορές που θα έχουμε. Θα κάτσουμε και θα τα συζητήσουμε. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε τι θα προσφερθεί», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Άρσεναλ πάντως δεν επιθυμεί να χάσει στα μέσα της σεζόν τον Ζιρού, με τον κόουτς Βενγκέρ να επιμένει πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί το χειμώνα. Ο Μανουέλο απαντά: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Αρσέν να ξανασκεφτεί αυτά που είπε» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Έλενα Χαριτάκη