Σενάρια πώλησης του Λουίζ τον Ιανουάριο

Αυξημένες παρουσιάζονται από Κυριακάτικο (17/12) δημοσίευμα της «Mirror» οι πιθανότητες πώλησης του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια.



Σενάρια πώλησης του Λουίζ τον Ιανουάριο

Σύμφωνα πάντα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Αντόνιο Κόντε, η οποία δοκιμάζεται από τις 31 του περασμένου Οκτώβρη και την βαριά ήττα των πρωταθλητών Αγγλίας από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» με σκορ 3-0.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας βάζει σε σκέψεις του ιθύνοντες των «μπλε» οι οποίοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να θέσουν τον Ιανουάριο πωλητήριο στον 30χρονο στόπερ, οποίος έχει καταγράψει το τελευταίο δίμηνο μόλις μια συμμετοχή και πάλι για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Κάραμπαγκ ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στα… πιτς λόγω τραυματισμού.  

Ήδη πάντως έχουν αρχίσει να «παίζουν» τα πρώτα ονόματα συλλόγων που ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτησή του σε περίπτωση επαλήθευσης των ανωτέρω, με τη Γιουβέντους να βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Να σημειωθεί πως ο Λουίζ διανύει τη δεύτερη θητεία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αφού η πρώτη είχε τερματιστεί το καλοκαίρι του 2014, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν είχε βγάλει από τα ταμεία της 45 εκατομμύρια λιρών για να τον κάνει δικό της, επιστρέφοντάς τον δύο χρόνια αργότερα στο λονδρέζικο σύλλογο έναντι του ποσού των 31 εκατομμυρίων.