Αποχωρεί ο Μκιταριάν κάνοντας «χώρο» στον Εζίλ

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μκιταριάν, με τον Μεζούτ Εζίλ να αποτελεί στόχο του Μουρίνιο.  



Αποχωρεί ο Μκιταριάν κάνοντας «χώρο» στον Εζίλ

Εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Αρμένιος χαφ, που θα αντικρίσει την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι. Ο Μουρίνιο δεν είναι ικανοποιημένος με την προσφορά του στην ομάδα, έχοντας βρει ήδη τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει, στο πρόσωπου του Εζίλ.

Ο Μικιταριάν έχοντας μετακινηθεί με τους καλύτερους οιωνούς από την Ντόρτμουντ, δεν έχει συμβάλει σε σημαντικό βαθμό  και πλέον φαίνεται πως δεν υπάρχει χώρος γι'αυτόν ούτε στον πάγκο. Ο Μουρίνιο γνωρίζοντας πως το συμβόλαιο του Εζίλ με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, τον έχει θέσει μεταγραφικό στόχο.

Ο «Special One» είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του ως ελεύθερο.

Η τριετής συνεργασία του άλλωστε με το Γερμανό διεθνή, την περίοδο που βρίσκονταν και οι δύο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενδεχομένως να βοηθήσει τον παίκτη να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έλενα Χαριτάκη