Μπροστά Γιουνάιτεντ και Τότεναμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ προηγούνται με σκορ 1-0 στα ημίχρονα των αγώνων τους για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς σκορ αυτά των Λίβερπουλ και Άρσεναλ.



Μπροστά Γιουνάιτεντ και Τότεναμ

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός πως παραλίγο να δεχθούν την ισοφάριση προς τα τελειώματα, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους. Σκόρερ ο Λουκάκου, που πίστωσε την ασίστ στον Χουάν Μάτα χρησιμοποιώντας το κεφάλι του. Ο Βέλγος μάλιστα έχασε ακόμη μία ευκαιρία για να ξανά χριστεί σκόρερ, με τον Μαρσιάλ να ακολουθεί, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Από την πλευρά της η Τότεναμ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπράιτον λίγο πιο αργά, με τον Σερζ Οριέ να σπάει τον γόρδιο δεσμό πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο. Στο Λονδίνο η Άρσεναλ δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ, γλίτωσε και ένα γκολ και πήγε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Το ίδιο ισχύει και για την Λίβερπουλ, που υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ, με την κατοχή της μπάλας να μην λέει κάτι για ακόμη μία φορά.