Ο Κουτίνιο και οι... εναλλακτικές για τη Μπαρτσελόνα

Στην κορυφή της λίστας, ενόψει των μεταγραφικών κινήσεων του Ιανουαρίου, συνεχίζει να βρίσκεται ο Φελίπε Κουτίνιο για την Μπαρτσελόνα. Εναλλακτικές επιλογές για τους Καταλανούς οι Άρθουρ Μέλο της Γκρέμιο και ο Μεζούτ Εζίλ της Άρσεναλ.



Ο Κουτίνιο και οι... εναλλακτικές για τη Μπαρτσελόνα

Δεν τα παρατάει η Μπαρτσελόνα, που επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο δυναμικό της τον Κουτίνιο. Μετά το σήριαλ που εξελίχθηκε το καλοκαίρι, ο Βραζιλιάνος παρέμεινε τελικά στη Λίβερπουλ, η οποία τον αξιώνει για 150 εκατομμύρια λίρες. Ο ισπανικός σύλλογος χρειάζεται προσθήκη στη θέση του μέσου, από τη στιγμή μάλιστα που ο Χαβιέ Μασεράνο ενδέχεται να αποχωρήσει, σύμφωνα με την Sport.

Η ομάδα του Βαλβέρδε έχει και δεύτερη επιλογή, σε περίπτωση που το deal δεν ευδοκιμήσει. Ο Άρθουρ Μέλο της Γκρέμιο παρουσιάζεται σα μια καλή ευκαιρία, με τον 21χρονο να κοστολογείται στα 44 εκατομμύρια και να έχει τραβήξει ήδη την προσοχή κι άλλων συλλόγων, όπως της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μπάρτσα «γλυκοκοιτάζει» και τον Εζίλ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι με την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» δε φαίνονται διατεθειμένοι να τον πουλήσουν για λιγότερο από 20 εκατομμύρια, με τον Γερμανό πάντως να είναι τρίτος στην επιλογή, λόγω των μπόνους του συμβολαίου του και της σύμβασής του.

Οι Καταλανοί «καίγονται» για τη θέση του μέσου, έχοντας ρίξει τα δίχτυα τους παντού, προκειμένου να «κλείσουν» την τρύπα στο ρόστερ τους. Με τον Κουτίνιο να παραμένει ως ο πρώτος επιλαχών, μένει να φανεί αν κάποιος παίκτης αποκτηθεί το Γενάρη ή την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Έλενα Χαριτάκη