Κόντε: «Προς το παρόν... στην άκρη η Μπαρτσελόνα»

Το λογικό τόνισε ο Αντόνιο Κόντε για την κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε την Τσέλσι αντιμέτωπη με τη Μπαρτσελόνα. Ο Ιταλός ξεκαθάρισε ότι μέχρι και την ώρα των αναμετρήσεων με τους Καταλανούς, στο μυαλό των παικτών πρέπει να υπάρχει μονάχα το πρωτάθλημα...  



Κόντε: «Προς το παρόν... στην άκρη η Μπαρτσελόνα»

Οι «μπλε» έχουν βρεθεί πλέον στο -14 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα (1-0) από τη Γουέστ Χαμ, το περασμένο Σάββατο.

Με τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ και Μπέρνλι να πιέζουν, οι Πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να διασφαλίσουν σε πρώτο βαθμό την απευθείας συμμετοχή και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Κόντε να δηλώνει μετά την κλήρωση των «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

«Είναι πολύ διαφορετικό το παρόν από το παρελθόν... Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει συμβεί και να κοιτάξουμε τι κάνουμε τώρα και τι θα κάνουμε φέτος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε παίκτη να αποδείξει την ποιότητα και την αξία του σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, αυτή τη στιγμή και μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα και η διεκδίκηση μιας θέσης για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν».