Ατζέντης Οκάκα: «Θέλει να παίζει»

Ο ατζέντης τού Στέφανο Οκάκα δήλωσε ότι ο 28χρονος φορ μπορεί να φύγει από την Γουότφορντ τον Ιανουάριο για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, έχοντας προσφορές από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.



Ατζέντης Οκάκα: «Θέλει να παίζει»

Την επιθυμία του πελάτη (και αδερφού) του να αγωνίζεται εξέφρασε ο Κάρλο Οκάκα, αφού ο Στέφανο έχει αγωνιστεί μόλις 64 λεπτά στη σεζόν. Παρόλο που ξεκίνησε βασικός και σκόραρε στην πρεμιέρα κόντρα στη Λίβερπουλ, κατέληξε τελικά στον πάγκο, κάτι που ήταν επιλογή του Μάρκο Σίλβα.

«Έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει και κόντρα στις μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, πιστεύω ότι μπορεί να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι από τους καλύτερους», δήλωσε ο Κάρλο Οκάκα.

Στη συνέχεια, δεν αρνήθηκε ότι Σεβίλλη και Έβερτον είναι από τις ενδιαφερόμενες ομάδες, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Μάρκο Σίλβα.

«Η αλήθεια είναι πως δεν παίζει. Μπήκε για 10 λεπτά με την Έβερτον λόγω αποβολής του Ντίνι. Ξεκάθαρα θέλει να φύγει για να δείξει ποιος είναι από τώρα μέχρι το τέλος της καριέρας του. Θέλουμε να υπολογίζεται, είναι ακόμα 28 και έχει χρόνια μπροστά του».

Δημήτρης Κουντούρης