Ντε Μπρόινε: «Δεν με απασχολεί τι λέει ο Πογκμπά... »

Ακόμα χειρότερη κάνει την κατάσταση για τον Πολ Πογκμπά, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον Βέλγο αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι να δηλώνει πως σε αντίθεση με τον Γάλλο χαφ της Γιουνάιτεντ, εκείνος ποτέ δεν έχει ευχηθεί κάτι κακό για αντίπαλό του... 



Ντε Μπρόινε: «Δεν με απασχολεί τι λέει ο Πογκμπά... »

Πρόσφατα, η ακριβότερη μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ, φανέρωσε τον... κακό του εαυτό, λέγοντας πως θα ευνοούσε την ομάδα του αν οι «πολίτες» έχαναν σημαντικές μονάδες του αγωνιστικού τους πλάνου προκειμένου να σταματήσει το σερί τους και να ευνοηθούν οι «κόκκινοι διάβολοι» στο κυνήγι της κορυφής. 

«Αυτά είναι χαζομάρες, δεν τα υιοθετώ και δεν μου αρέσουν. Αν κάποιος πιστεύει ότι είναι μοιραίο και σκέφτεται το Karma τότε είναι δικαίωμά του.

Εγώ προσωπικά δεν έχω ευχηθεί ποτέ να τραυματιστεί αντίπαλός μου και πάντα θέλω ν' αντιμετωπίζω την πιο δυνατή ομάδα και τους πιο δυνατούς παίκτες. Δεν με απασχολεί τι λέει ο Πογκμπά. Είναι τρομερός παίκτης, αλλά πήρε κόκκινη και θα απουσιάσει. Τον γνωρίζω λίγο... Εμείς απλά πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας» ανέφερε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.