Ζλάταν, γιΆ αυτό είσαι ο αγαπημένος μας... εγωιστής (Video)

«Έλα μωρέ με τον αστείο υπερόπτη», «Ναι αλλά όταν τα κάνουν άλλοι τους κράζεις» και άλλες τέτοιου είδους ατάκες τις έχεις ακούσει σίγουρα από κάποιον hater του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το θέμα με τον Σουηδό, όμως, είναι πως έχει καταφέρει να δώσει άλλη διάσταση ακόμη και στον εγωισμό, κάτι που αποδεικνύει και με νέο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί.



Ζλάταν, γιΆ αυτό είσαι ο αγαπημένος μας... εγωιστής (Video)

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ημέρα με την ημέρα προετοιμάζεται όλο και περισσότερο για να αποτελέσει τον παίκτη-φόβητρο που ξέρουμε (όχι ότι θέλει και πολλή προσπάθεια), ενδεχομένως για να αλλάξει και την απόφασή του και να βάλει τέλος στην απόσυρσή του από την εθνική Σουηδίας και εφόσον του ζητηθεί να παίξει εν τέλει στο Μουντιάλ.

¶λλωστε, «δεν αξίζει να δεις Μουντιάλ χωρίς Ζλάταν»! Αυτήν και άλλες μοναδικές ατάκες του αγαπημένου μας εγωιστή για τον εαυτό του παραφράζονται φυσικά από τον ίδιο, σε αυτό που αποτελεί ένα επικό βίντεο, με στόχο να «ξανά φτιάξει το ίματζ του Σουηδού» και λεζάντα: «Τα πόδια μου είναι ξεκάθαρα στο έδαφος (σ.σ είμαι ξεκάθαρα προσγειωμένος). Πού αλλού θα μπορούσε να είναι;».

Απολαύστε το:

Και δεν είναι το μοναδικό, με τον Ζλάταν και τον «Ατζέντη Ντεξ» να ξεκινούν (καθ' όπως φάινεται) επική σειρά με βιντεάκια.

Τα άλλα δύοπου έχουν βγει προς το παρόν.

«Εάν ο Ζλάταν είναι οφσάιντ, τότε είσαι από την λάθος πλευρά».

«Ούτε τα ρακόυν συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τους ανθρώπους».