«Κλεφτές» ματιές της Ρεάλ προς Σαλάχ!

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος, ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, Μοχάμεντ Σάλαχ, άρχισε ήδη να απασχολεί σύμφωνα με τη Daily Mail αλλες ομαδες προκειμένου να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.  



«Κλεφτές» ματιές της Ρεάλ προς Σαλάχ!

Σύμφωνα λοιπόν με τον προπονητή της Αιγύπτου Έκτορ Ραούλ Κούπερ (παλιό τεχνικό και του Άρη) η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να "γλυκοκοιτάζει" την περίπτωση του Σαλάχ για μια πιθανή μετακίνησή του στην Ισπανία.

Ο 25χρονος στράικερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας πετύχει 12 γκολ σε 15 αναμετρήσεις, όντας και ο πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ και έτσι φυσιολογικά ο Ζιντάν που βλέπει την επιθετική δυσκολία της ομάδας του στο πρωτάθλημα τον έχει ήδη στα υπόψιν! 

Με τους  συνεχόμενους τραυματισμούς του Γκάρεθ Μπέιλ, το διαρκές ντεφορμάρισμα του Μπενζεμά και τον Ρονάλντο ακόμα να "ψάχνεται", ο Γαλλος τεχνικος αναζητεί λύσεις. Οι εμφανίσεις του Αιγύπτιου και το γεγονός ότι σκοράρει κατά ριπάς, φαίνεται να δελεάζουν τους πρωταθλητές Ευρώπης! 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου, μιλώντας σε κανάλι της πατρίδας του, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Μαδριλένων για τον Σαλάχ, εκθεάζοντας παράλληλα την φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Με τη μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει επικίνδυνα, ήδη οι πρώτες φημολογίες ξεβράζουν προς την επιφάνεια. Μένει να φανεί, αν ο Κλοπ είναι διατεθειμένος να χάσει από τη φαρέτρα του ένα από τα καλύτερα φετινά του όπλα! Και μάλιστα στα μέσα της σεζόν.

Έλενα Χαριτάκη