Την έσωσε από τα χειρότερα ο Λίνγκαρντ

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ χτύπησε την στιγμή που έπρεπε και έβγαλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την δύσκολη θέση, αφού κόντεψε να πετάξει προβάδισμα τριών τερμάτων. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έκανε το 0-3, 2-3, για να έρθει το γκολ του Άγγλου εξτρέμ και να την αναδείξει νικήτρια με σκορ 4-2 πριν η κατάσταση γίνει ασφυκτική.



Την έσωσε από τα χειρότερα ο Λίνγκαρντ

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν ένα ολοκληρωμένο πρώτο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άσλεϊ Γιανγκ, που σκόραρε το ένα πανέμορφο γκολ πίσω από το άλλο, πήραν προβάδισμα ασφαλείας και το βράδυ έμοιαζε ήδη από το 25’ πολύ εύκολο. Εξαιρετικό κοντρόλ – ντρίμπλα από τον Γιανγκ για το 1-0, τρομερό φάουλ με την μπάλα να ανεβαίνει στα... ουράνια και να πέφτει ψηλοκρεμαστά στην εστία του Γκόμες για το 2-0, ήρθε και το 3-0 από τον Μαρσιάλ στο 32’ και όλα προμήνυαν θρίαμβο.

Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ρομέλου Λουκάκου, ενώ ο χρόνος είχε κυλήσει και το ματς είχε φτάσει στο 75’, με τον Βέλγο -δείγμα της έλλειψης εμπιστοσύνης που έχει στον εαυτό του και του γενικότερου ντεφορμαρίσματός του- να μην κάνει καν τελική με την εστία σχεδόν άδεια, μέχρι που έχασε την μπάλα πολύ εύκολα. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος με το πέναλτι που έκανε ο Μάρκος Ρόχο, με τον Τρόι Ντίνι να ευστοχεί χωρίς πρόβλημα.

Κρύος ιδρώτας έπιασε τον Μουρίνιο στο 84’ με τον Ντουκουρέ να μειώνει την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της, αλλά ο Λίνγκαρντ ίσα που άφησε τους γηπεδούχους να χαρούν, κάνοντας στο 86’ το 4-2 και τελειώνοντας οριστικά το ματς. Στην δεύτερη θέση η Γιουνάιτεντ με 32 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι που για την ώρα έχει και ματς λιγότερο.

Οι συνθέσεις:

Γουότφορντ: Γκόμες, Μαριάπα, Πρεντλ (58' Καρίγιο), Καμπασέλε, Κίκο, Κλέβερλι, Ντουκουρέ, Ζέεχελαρ, Χιουζ (58' Περέιρα), Ριτσάρλισον, Γκρέι (72' Ντίνι)

Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Ρόχο, Βαλένσια, Πογκμπά, Μάτιτς (54' Ερέρα), Γιανγκ, Λίνγκαρντ (88' Ιμπραΐμοβιτς), Μαρσιάλ (65' Ράσφορντ), Λουκάκου