Μπέρνλι-Άρσεναλ 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης του «Τερφ Μουρ» ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Άρσεναλ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.



Μπέρνλι-Άρσεναλ 0-0 (Ημίχρονο)

Με διάθεση για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αλλά παρά τις όποιες προσπάθειες των «κανονιέρηδων» ήταν οι γηπεδούχοι αυτού που με ξαφνικό σουτ του Γιόχαν Γκούνμουντσον έφτασαν στο 15ο λεπτό μια ανάσα από το 1-0, αφού η προσπάθεια του Ισλανδού σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τσεχ.

Οι «κανονιέρηδες» απάντησαν τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Άαρον Ράμσεϊ να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα από πλεονεκτική θέση πάνω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να δείχνουν επιθετική διάθεση έως το τέλος του ημιχρόνου με κύριο εκφραστή τον Αλέξις Σάντσες, όμως ο ρυθμός της αναμέτρησης επηρεάστηκε από τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα με αποκορύφωμα τη φάση του 46ου λεπτού όπου η σύγκρουση του Γκούντμουντσον με τον Ράμσεϊ προκάλεσε τον τραυματισμό του δεύτερου.

Οι συνθέσεις:

Μπέρνλι: Πόουπ, Μι, Ταρκόφσκι, Λόουτον, Γουάρντ, Κορκ, Ντεφούρ, Μπρέιντι, Γκούντμουντσον, Χέντρικ, Μπαρνς

Άρσεναλ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μόνρεαλ, Μπεγιερίν, Κολάσινατς, Ράμσεϊ, Τσάκα, Ιγουόμπι, Σάντσες, Λακαζέτ