Πρέμιερ Λιγκ-13η Αγωνιστική (Preview)

Έξι «μάχες» περιέχει το πρόγραμμα του Σαββάτου (25/11) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει να είναι σαφώς η «τιτανομαχία» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.



Πρέμιερ Λιγκ-13η Αγωνιστική (Preview)

Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ

Τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν θα κυνηγήσει η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Στόουκ, με το συγκρότημα του Ρόι Χότζον να καλείται να τα καταφέρει απέναντι σε μια ομάδα που αγνοεί την ήττα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Τα καλά νέα για τους γηπεδούχους έχουν να κάνουν με τον Κρίστιαν Μπεντέκε, ο οποίος επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική από τον τραυματισμό του, περνώντας ως αλλαγή στην εντός έδρας ισόπαλη αναμέτρηση με την Έβερτον (2-2).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον

Με ελλείψεις στο κέντρο της άμυνας σχεδιάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο την ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει σήμερα την Μπράιτον καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει και πάλι στους τραυματίες Φιλ Τζόουνς και Έρικ Μπαϊγί. Στα θετικά η επιστροφή του Μάρκος Ρόχο, ο οποίος αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της μεσοβδόμαδης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα ξεκινήσει από τον πάγκο και στη σημερινή αναμέτρηση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κρις Χιούτον δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και βλέπει τους παίκτες του να βρίσκονται στην καλύερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, αγνοώντας την ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, μετρώντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες από την 1η του Οκτώβρη!

Νιούκαστλ-Γουότφορντ

Την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρεις «στείρες» αγωνιστικές επιδιώκει ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μίκελ Μερίνο, η απουσία του οποίου αποδείχθηκε καταλυτική στις διαδοχικές ήττες που γνώρισαν οι «καρακάξες».

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σχεδιάζει ο Μάρκος Σίλβα τον τρόπο απόδρασης από το «St James’ Park», με τον Πορτογάλο τεχνικό να θέλει να «χτίσει» πάνω στην εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι ση Γουέστ Χαμ (2-0). Τέλος, αυτή είναι η τελευταία από τις τρεις αγωνιστικές που εκτίει ο Τρόι Ντίνι για τη βίαιη συμπεριφορά του στον Τζο Άλεν.

Σουόνσι-Μπόρνμουθ

Χωρίς τον Τάμι Έιμπραχαμ ενδέχεται να δώσει τη σημερινή της μάχη η Σουόνσι, με τη συμμετοχή του 20χρονου επιθετικού να κρίνεται ιδιαιτέρως αμφίβολη λόγω τραυματισμού στη μέση. Οι «κύκνοι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, βρίσκονται στη 19η θέση με μόλις 8 βαθμούς και έχουν σημειώσει μόλις μια εντός έδρας νίκη κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε εντελώς αντίθετη ψυχολογική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, που μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους και θέλουν να δημιουργήσουν επιπλέον… πονοκεφάλους στον Πολ Κλέμεντ, ο οποίος αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει παρά τις δημόσιες δηλώσεις στήριξης της διοίκησης.

Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ

Με τον Γκάρι Μέγκσον στον πάγκο της θα εμφανιστεί στο «Γουέμπλεϊ» η Γουέστ Μπρομ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση αντικατάστασης του Τόνι Πιούλις. Οι «τσίχλες» έχουν κερδίσει μόλις δύο από τα τελευταία 21 παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα και ευελπιστούν σε… αλλαγή ρότας απέναντι στο συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου απέναντι στην Άρσεναλ με σκορ 2-0.

Λίβερπουλ-Τσέλσι

Με ένα ερωτηματικό δίπλα στο όνομα του Εμρέ Τσαν ξεκινά το αγωνιστικό ρεπορτάζ της Λίβερπουλ αφού ο Γερμανός μέσος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού που ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή στο σημερινό ματς. Θετικά είναι από την άλλη τα νέα στην περίπτωση του Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή και ετοιμάζεται για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στη σεζόν.

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Αγγλίας τα πράγματα δείχνουν ήρεμα μετά την έκτη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια απέναντι στην Κάραμπαγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ (4-0). Ο Βίκτορ Μόουζες δηλώνει και πάλι ετοιμοπόλεμος μετά από έξι εβδομάδες απουσίας λόγω προβλήματος στον ιγνυακό τένοντα ενώ οι Άλβαρο Μοράτα και Αντρέας Κρίστενσεν αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα αντικαθιστώντας τους Γουίλιαν και Νταβίντ Λουίζ, οι οποίοι τράβηξαν το κουπί την Τετάρτη στο Αζερμπαϊτζάν.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:

Παρασκευή 24.11.2017

Γουέστ Χαμ-Λέστερ 1-1

Σάββατο 25.11.2017

17:00 Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ

17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον

17:00 Νιούκαστλ-Γουότφορντ

17:00 Σουόνσι-Μπόρνμουθ

17:00 Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ

19:30 Λίβερπουλ-Τσέλσι

Κυριακή 26.11.2017

15:30 Σαουθάμπτον-Έβερτον

16:00 Μπέρνλι-Άρσεναλ

18:00 Χάντερσφιλντ-Μάντσεστερ Σίτι