Ζητά τα λεφτά του Ντε Χέα για να ανανεώσει ο Κουρτουά

Συμβόλαιο με αποδοχές που θα αγγίζουν ετησίως τα 12 εκατομμύρια ευρώ ζητά ο Τιμπό Κουρτουά για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Τσέλσι.



Ζητά τα λεφτά του Ντε Χέα για να ανανεώσει ο Κουρτουά

Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Αγγλίας αποτελεί… μήλον της έριδος για τεράστιους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν και οι ιθύνοντες των «μπλε» προσπαθούν να ανανεώσουν τους όρους της συνεργασίας τους με τον 25χρονο γκολκίπερ πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν καθώς η ισχύουσα συμφωνία «τρέχει» μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο διεθνής πορτιέρο ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να πει το «ναι» αν δεν ικανοποιηθούν και οι δικές του απαιτήσεις, οι οποίες τον οδηγούν στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους τερματοφύλακες της Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί δεσπόζει η μορφή του Νταβίντ Ντε Χέα, με τον κίπερ της Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ να βάζει κάθε χρόνο στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να δημιουργεί μειονεκτικά συναισθήματα στον Κουρτουά, ο οποίος εισπράττει λίγο περισσότερα από τα μισά…