Το... 10 το καλό του Βάρντι (vid)

Μια από τις αξιοσημείωτες στιγμές στην πορεία της Λέστερ προς το έπος της κατάκτησης του τίτλου σημειώθηκε την 21η Νοέμβρη του 2015, με τον Τζέιμι Βάρντι να βρίσκει δίχτυα σε 10ο σερί ματς, να ισοφαρίζει το ρεκόρ του Φαν Νίστελροϊ και να στέλνει τις «αλεπούδες» στην κορυφή!  



Το... 10 το καλό του Βάρντι (vid)

Ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαιρικού παραμυθιού που έζησε το Λέστερ πριν από δύο σεζόν, σαν σήμερα, άνοιξε το σκορ στο επιβλητικό πέρασμα από το «St. James' Park» πριν την ανάπαυλα, με τους Ουγιόα και Οκαζάκι να διαμορφώνουν το τελικό 3-0 υπέρ της Λέστερ σ' εκείνο το παιχνίδι.

Βρίσκοντας δίχτυα σε 10 διαδοχικές αγωνιστικές, ο Βάρντι ισοφάρισε την επίδοση ρεκόρ που κατείχε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ από το 2003, όταν βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Tο σερί του Άγγλου στράικερ των Πρωταθλητών του 2016 συνεχίστηκε και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας για να γίνει πλέον ο κορυφαίος στο κομμάτι του σκοραρίσματος σε διαδοχικά ματς!

Το πιο γλυκό «γκολ», όμως, ήρθε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, όταν υψώθηκε στο «King Power Stadium» το τρόπαιο του πρωταθλήματος.