Ντεμπούτο με ήττα για Μόγιες

Με ήττα ξεκίνησε η θητεία του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» δεν τα κατάφεραν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουότφορντ, η οποία με τα γκολ των Χιουζ (11’) και Ριτσάρλισον (64’) έφτασε στο 2-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ήττες. Τα 500 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ συμπλήρωσε ο νέος τεχνικός των φιλοξενούμενων.



Ντεμπούτο με ήττα για Μόγιες

Με αυτό το «τρίποντο» οι γηπεδούχοι του Μάρκο Σίλβα έχουν πλέον 18 βαθμούς και… στρογγυλοκάθονται στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της έμεινε στους 9 και συνεχίζει να βρίσκεται στην ουραγό τριάδα της βαθμολογίας μετά από 12 ματς, με τον Μόγιες να αντιλαμβάνεται από την αρχή πως θέλει πολλή δουλειά ώστε να αλλάξει την κατάσταση στο σύλλογο του Λονδίνου.

Το ματς:

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, με τον Γουίλ Χιουζ να πετυχαίνει στο 11’ το παρθενικό του γκολ για λογαριασμό της ομάδας του Μάρκο Σίλβα. Στη συνέχεια η Γουέστ Χαμ ανέλαβε την πρωτοβουλία, είχε την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της, όμως έβρισκε κλειστούς τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Αντίθετα η Γουότφορντ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά οι Ριτσάρλισον και Φεμένια δεν βρήκαν στόχο λίγο μετά το ημίωρο. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση σε δύο μεγάλες φάσεις πριν το φινάλε, όμως ο Γκόμες με εντυπωσιακές επεμβάσεις διατήρησε απαραβίαστη την εστία του.

Οι δύο ομάδες απώλεσαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους. Τόσο ο Γκόμες, όσο και ο Χαρτ ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε ώστε να κρατήσουν το σκορ στα επίπεδα του 1-0. Η μπάλα ήταν πάνω κάτω και τελικά αυτή που βρήκε το γκολ ήταν και πάλι η Γουότφορντ. Από ασίστ του Χιουζ στο 64’, ο Ριτσάρλισον έστειλε τη μπάλα με το αριστερό στα δίχτυα της Γουέστ Χαμ και έθεσε στέρεες βάσεις για το «τρίποντο», γράφοντας το 2-0. Ο Μόγιες προσπάθησε με τις κινήσεις του από τον πάγκο να αλλάξει τα δεδομένα, όμως η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να βρει ούτε το γκολ της τιμής και έτσι η θητεία του Σκωτσέζου στα «σφυριά» ξεκίνησε με ήττα που τα κρατάει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουότφορντ: Γκόμες, Καμπασέλ, Μαριάπα, Μπρίτος, Φεμένια (86’ Χολέμπας), Ζέγκελαρ, Ντουκουρέ, Χιουζ (84’ Περέιρα), Κλέβερλι, Ριτσάρλισον, Γκρέι (90+7' Καρίγιο)

Γουέστ Χαμ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ριντ, Ογκμπόνα, Κρίσγουελ, Νομπλ, Κουγιατέ, Ομπιάνγκ, Αρναούτοβιτς (74’ Μαζουακού), Λανσίνι, Κάρολ (65’ Σακό)