Βραβεύσαν νεαρό φίλο της Άστον Βίλα οι Βάρντι, Ντεφό και Σαούθγκεϊτ

Το «παρών» στην απονομή των βραβείων «Pride of Britain» έδωσαν οι Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ, Ζερμέν Ντεφό της Μπόρνμουθ συνοδευόμενοι από τις γυναίκες τους, ενώ την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, αλλά και ο Φρανκ Λάμπαρντ. 



Βραβεύσαν νεαρό φίλο της Άστον Βίλα οι Βάρντι, Ντεφό και Σαούθγκεϊτ

Ο λόγος της παρουσίας των Άγγλων στην εν λόγω τελετή, που οργανώνεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της «Mirror», έχει να κάνει με την απονομή ενός βραβείου στον 17χρονο φίλαθλο της Άστον Βίλα, Μόιν Γιούνις, που υποφέρει από χρόνιες ασθένειες.

Η επιτροπή αποφάσισε να τιμήσει τον νεαρό φίλο των «χωριατών» με το «βραβείο θάρρους», για την καθημερινή μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην ζωή, αλλά και για την επιρροή που ασκεί στα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται σε παρόμοια με αυτόν κατάσταση, καθώς είναι πρεσβευτής φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Το βραβείο που του γνωστοποίησε πως το κέρδισε ο παλαίμαχος Άγγλος σούπερ-σταρ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, απονεμήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή των «Τριών Λιονταριών, αλλά και από τους δυο ποδοσφαιριστές των Λέστερ και Μπόρνμουθ.

Jamie Vardy poses with his wife RebekahFrank Lampard is all smiles with his partner Christine at the awards show

Jermain Defoe was also in attendance at the glitzy ceremony at London's Grosvenor House