Άλεν: «Πάντα μπλέκομαι σε λάθος καυγάδες»

Με χιούμορ αντιμετώπισε τον τσαμπουκά του Τρόι Ντίνι ο Τζο Άλεν, που δήλωσε πως έχει το «συνήθειο» να μπλέκει σε λάθος καυγάδες.



Άλεν: «Πάντα μπλέκομαι σε λάθος καυγάδες»

Σε μία από τις πιο άσχημες εικόνες του σαββατοκύριακου, ο επιθετικός της Γουότφορντ εκνευρίστηκε από κόντρα στου μέσου της Στόουκ και σαν άλλος… Τζόκερ τον έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να γελάει.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ήρεμων και… πιο κοντά στα κυβικά του Άγγλου στράικερ για να λήξει το θέμα (σ.σ στο οποίο αναμένεται να μπει οριστικό τέλος με τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Ντίνι), με τον Άλεν να δηλώνει με χιούμορ αρκετές ώρες αργότερα:

«Δεν θέλαμε να κάνουμε κακό ο ένας στον άλλο. Ο Τρόι είναι από τα καλά παιδιά, είναι πολύ καλός παίκτης και δεν έχουμε τίποτα προσωπικό μεταξύ μας. Εμείς περιμέναμε την μπάλα γιατί είχαμε τραυματία και ψάχναμε και την ισοφάριση και αυτοί αποφάσισαν να παίξουν.

 

 

Είναι απογοητευτικό που πήρα κίτρινη κάρτα γιατί τώρα περπατάω σε τεντωμένο σχοινί, αλλά αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο περιστατικό. Είναι μεγαλόσωμος ο Ντίνι και μετά γελούσαμε και οι δύο. Ήξερα πως έχω νικηθεί, αλλά έχω την κακή συνήθεια να μπλέκομαι σε λάθος καυγάδες».