Παρακολουθεί το θέμα του Ντράξλερ ο Κλοπ

Την περίπτωση του Γιούλιαν Ντράξλερ εμπλέκει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Λίβερπουλ σημερινό δημοσίευμα της «Transfermarkt».



Παρακολουθεί το θέμα του Ντράξλερ ο Κλοπ

Ο διεθνής άσος δεν δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα την περιθωριοποίηση που βιώνει λόγω της παρουσίας των Νειμάρ, Καβάνι και Εμπαπέ στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να εξωτερικεύσει κάποια από τα παράπονά του το βράδυ της Κυριακής (22/10) μετά την αναμέτρηση των Παριζιάνων με τη Μαρσέιγ (2-2).

Ο 24χρονος άσος θέλησε να υπενθυμίσει στον Γιουνάι Έμερι πως δεν είναι… παγκίτης, με αποτέλεσμα πέραν των γαλλικών Μέσων να αφυπνιστούν και τα αντίστοιχα της χώρας του, που θέλουν τον Γιούργκεν Κλοπ να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του εξετάζοντας το ενδεχόμενη επίσημης πρότασης στη μεταγραφική  περίοδο του Ιανουαρίου.

«Είμαι χαρούμενος στην Παρί αλλά θέλω να παίζω περισσότερο. Δεν έχω ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα σε κανένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ ούτε στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Δεν είμαι απογοητευμένος αλλά δεν είμαι παίκτης του πάγκου. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες» ανέφερε στην «Telefoot» ο Γερμανός άσος.