Τιμήθηκε ο «Βασιλιάς» του Μέρσεϊσαϊντ (Pics)

Παρουσία του τιμώμενου προσώπου, Κένι Νταλγκλίς, έγινε εκδήλωση της Λίβερπουλ για την μετονομασία της κύριας εξέδρας του «Άνφιλντ» με το όνομα της θρυλικής φιγούρας στην ιστορία της.



Τιμήθηκε ο «Βασιλιάς» του Μέρσεϊσαϊντ (Pics)

Σε μια ιστορική στιγμή στο ιστορικό γήπεδο της Λίβερπουλ, όπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και δύο από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας της μισητής αντιπάλου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Νταλγκλίς μίλησε για την τιμή που του γίνεται από τον σύλλογο που με την κίνηση αυτή του αναγνωρίζει την τεράστια προσφορά του.

«Το να βλέπει κάποιος το όνομά του σε μια εξέδρα είναι κάτι σπουδαίο που σε κάνει τρομερά υπερήφανο. Υπάρχουν πολλά άτομα που θα μπορούσαν να βρίσκονται στην θέση μου και είναι πολύ σπουδαίο για εμένα και την οικογένειά μου. Αν και νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια, όπως έχω πει μου προκαλεί και μικρή αμηχανία όταν κοιτάω την εξέδρα», ανέφερε σχετικά ο ίδιος και δήλωσε ευγνώμων για την τύχη του που φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ παρά την... απόρριψη της πρώτης φοράς, προσθέτοντας:

«Ήρθα εδώ στα 15 μου και έμεινα για λίγο. Ο Σανκς είχε ζητήσει να με αποκτήσουν αλλά για μένα ήταν λίγο νωρίς για να φύγω από την πατρίδα και το σπίτι μου. Έτσι νόμιζα, οπότε ήμουν πολύ τυχερός όταν μου ζητήθηκε ξανά να παίξω για τον σύλλογο στα 26 μου. Για μένα ήταν το τέλειο μέρος».