Στρέφεται σε έμπειρους παίκτες η Πάλας

Σε έμπειρους παίκτες στοχεύει ο Ρόι Χόντζον τον προσεχή Γενάρη, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε η Κρίσταλ Πάλας να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λίγκ.



Στρέφεται σε έμπειρους παίκτες η Πάλας

Οι «αετοί» του Λονδίνου, οι οποίοι μέχρι στιγμής βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μηδέν βαθμούς και μειωμένο μπάτζετ, ετοιμάζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου, ώστε να σώσουν την παρτίδα την τρέχουσα σεζόν.

Για τον λόγο αυτό, ο έμπειρος τεχνικός, Ρόι Χότζον, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», αλλάζει την μεταγραφική πολιτική του συλλόγου, φέροντας έμπειρους παίκτες, οι οποίοι κατά την άποψή του λείπουν απ’ την ομάδα.

Το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας συμπληρώνει, πως μεταξύ των υποψήφιων στόχων της Πάλας βρίσκεται και ο Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ, καθώς ο Άγγλος κόουτς αναζητεί έναν μέσο που να μπορεί να τροφοδοτεί τον βασικό του επιθετικό, Κρις Μπεντέκε.

Επίσης η «Mail» τονίζει, πως είναι αβέβαιο αν ο μέσος των «κανονιέρηδων» εγκαταλείψει το «Emirates» για μια ομάδα που δίνει την μάχη για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία.