Έκανε το «θαύμα» της πάλι η Λέστερ

Μετά την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ για την σεζόν 2015-2016, η Λέστερ επιβεβαίωσε.... για άλλη μια φορά τον τίτλο της «ομάδα των θαυμάτων», κερδίζοντας την Ντόρτμουντ με σκορ 6-4.



Έκανε το «θαύμα» της πάλι η Λέστερ

Αυτήν την φορά δεν πρόκειται για κάποιον αγώνα που έγινε ανάμεσα στις δυο ομάδες, στο πλαίσιο κάποιας από τις δυο κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, αλλά ούτε για κάποια φιλική αναμέτρηση.

Ο λόγος φυσικά ανήκει στις εν Ελλάδι λέσχες φίλων των δυο δημοφιλών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος «Hellenic Supporters Club Championship», μιας διοργάνωσης που διεξάγεται ανάμεσα σε ελληνικά κλαμπ ξένων και πολλών αγγλικών ομάδων.

Νικητές όπως αναφέραμε παραπάνω, αναδείχτηκαν οι «Leicester City Hellenic Supporters Club», όπως είναι η πλήρης ονομασία του ελληνικού συνδέσμου των «αλεπούδων» στην Ελλάδα, που επικράτησαν με σκορ 6-4 των «Borussia Dortmund- Hellenic Supportes Club», παίζοντας ποδόσφαιρο αντάξιο της ομάδας που υποστηρίζουν, η οποία πριν από δυο σεζόν, «τρέλανε» την παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή, με την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος.