Έτσι βρίσκουν... την υγειά τους οι αθλητές βάθρου

Όλοι οι αθλητές με κορυφαίες επιδόσεις έχουν διάφορα μυστικά στα οποία οφείλουν την επιτυχία τους, αλλά δεν τα αποκαλύπτουν ποτέ! Ένα όμως από αυτά το ξέρουμε και είναι η σωστή αποθεραπεία μετά την προπόνηση. 



Έτσι βρίσκουν... την υγειά τους οι αθλητές βάθρου

Η διαδικασία αυτή από τη μία ανακουφίζει τους καταπονημένους μυς και από την άλλη προλαμβάνει τραυματισμούς και πιασίματα.

Ένα ψυκτικό gel θα βοηθήσει σίγουρα την κατάσταση, αφού θα παγώσει τους μυς και θα αποφευχθούν οιδήματα και κακώσεις. Αναζητήστε ένα gel με εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς φαρμακευτική ουσία, για να μπορείτε να κάνετε εφαρμογή στα πονεμένα σημεία όσες φορές την ημέρα θέλετε, χωρίς περιορισμούς.

To Cryo Power Gel είναι αυτό που ψάχνετε, αφού τα βότανα που περιέχει έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και καταπραΰνουν άμεσα από τον πόνο.

Διαρκεί 3-4 ώρες και θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας. Αν όμως έχετε κάποιο ατύχημα την ώρα της προπόνησης, υπάρχει λύση και γι αυτό! Ψεκάστε στο σημείο του τραυματισμού με το Cryotherapy Power Spray και αισθανθείτε άμεσα ανακούφιση. Στο τέλος της προπόνησης μην ξεχνάτε ποτέ την αποθεραπεία.. για να γίνεται κι εσείς αθλητής βάθρου!