Κριστιάνο σε Φέρντιναντ: «Σε 10 χρόνια κι εγώ στο μποξ»! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποδέχθηκε στο σπίτι του στη Μαδρίτη τον... παλιόφιλο, Ρίο Φέρντιναντ, οι δυο τους μίλησαν με αφορμή τα νέα παπούτσια που ετοίμασε δημοφιλής εταιρεία για τον Πορτογάλο και ο CR7 έκανε καζούρα στον πρώην συμπαίκτη του για το μποξ!  



Κριστιάνο σε Φέρντιναντ: «Σε 10 χρόνια κι εγώ στο μποξ»! (vid)

Ο Φέρντιναντ έκανε το ταξίδι στην ισπανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της παρουσίασης του Chapter 5, το οποίο δημιούργησε η Nike για τον ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη μίνι – συνέντευξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ, εκείνος αναφέρθηκε στην πρώτη του ημέρα ως μέλος της «βασίλισσας», για τα όσα κομμάτια του παιχνιδιού του βελτίωσε, έχοντας δείξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως ακόμα υστερούσε σε αρκετούς τομείς, ενώ, στην ερώτηση για τα όσα σκέφτεται και που θα βρίσκεται σε 10 χρόνια, έκανε την πλάκα του στον Φέρντιναντ για το μποξ! Αναλυτικά ο Κριστιάνο μίλησε για:

Την πρώτη του μέρα στη Μαδρίτη: «Όταν προσγειώθηκα στη Μαδρίτη για πρώτη φορά, αισθάνθηκα περήφανος που είχε έρθει τόσος κόσμος στο γήπεδο για να με δει. Είχα καταλάβει πόσο πολύ αγαπούν το ποδόσφαιρο στην Ισπανία και πως το βιώνουν. Ήθελα να έρθω στην Ισπανία, να δείξω το επίπεδό μου και κάθε χρονιά ήθελα να βελτιώνομαι. Όμως δεν ξεχνώ τη Γιουνάιτεντ».

Τους στόχους που έθεσε και την ατομική βελτίωση«Μάθαινα κάθε μέρα για να γίνω καλύτερος. Όταν συνδυάζεις το ταλέντο με τη σκληρή δουλειά, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή και αυτή τη διαδρομή θέλω να κάνω. Σε αυτό το δρόμο βρίσκομαι...».

Τον εαυτό του σε δέκα χρόνια: «Ίσως σε δέκα χρόνια... να γίνω μποξέρ όπως εσύ»!

Το πιο σημαντικό πράγμα για τον ίδιο, εντός αλλά κι εκτός γηπέδου: «Στο γήπεδο πάντοτε το σημαντικότερο είναι οι τίτλοι. Δουλεύουμε 10-11 μήνες και αν δεν κατακτάς τίτλους, είναι σαν να είσαι κενός.. Έτσι αισθάνομαι. Θέλω συλλογικές και ατομικές διακρίσεις. Γι' αυτό δουλεύω τόσο σκληρά. Έξω από το γήπεδο το σημαντικότερο που έχω είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος».