Στην Αυστραλία ο ΜακΚόρμακ!

Δανεικός για λίγους μήνες στην Μέλμπουρν Σίτι θα αγωνίζεται ο Σκωτσέζος επιθετικός της Άστον Βίλα, Ρος ΜακΚόρμακ, που ανακοινώθηκε επίσημα από τον αυστραλιανό σύλλογο.



Στην Αυστραλία ο ΜακΚόρμακ!

Την άγνωστη πρόκληση της A-League καλείται να αντιμετωπίσει ο έμπειρος διεθνής με την Σκωτία, που ήρθε σε συμφωνία με τους Αυστραλούς, να αγωνίζεται για λογαριασμό τους μέχρι τον Γενάρη, καλύπτοντας το κενό του τραυματία και… πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Μπρούνο Φορναρόλι.

Ο 31χρονος επιθετικός, που δεν υπολογίζεται από τους «χωριάτες», δεν θα βρίσκεται μόνος του στην νέα του ομάδα, καθώς στις τάξεις της βρίσκονται δυο προσωπικότητες με «άρωμα» Αγγλίας. Ο λόγος για τον προπονητή της Μέλμπουρν, Γουόρεν Τζόις, που κατά το παρελθόν διετέλεσε τεχνικός της Γουίγκαν και τον Τιμ Κέιχιλ, που επι χρόνια αγωνιζόταν στην Έβερτον και την Πρέμιερ Λιγκ.

 Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αυστραλών που βρισκόταν παλιότερα στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον σύλλογο της Μελβούρνης στις 6 Οκτωβρίου απέναντι στην Μπρίσμπεϊν Ροάρ.