«Μετά από τέτοιο πρόβλημα, δεν αισθάνεσαι ο πιο γερός άνθρωπος... »

Συνέντευξη μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του παραχώρησε ο Γερμανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν, τονίζοντας πως η επιστροφή του στη δράση, θα τον παρουσιάσει πολύ διαφορετικό από αυτό που ήταν, πριν τη σοβαρή ζημιά στους χιαστούς...



«Μετά από τέτοιο πρόβλημα, δεν αισθάνεσαι ο πιο γερός άνθρωπος... »

O διεθνής με την Γερμανία κεντρικός χαφ, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε, πως κατά την διάρκεια της πολύμηνης ανάρρωσής του, ένιωθε απογοητευμένος που δεν μπορούσε να ενισχύσει τις προσπάθειες των «πολιτών», δηλώνοντας:

«Ήταν μια μακρά και σκληρή αναμονή. Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνεσαι τόσο ξεχωριστός όταν επιστρέφεις. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις την ομάδα από την τηλεόραση η τις κερκίδες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνεσαι μέλος της και δεν ταξιδεύεις μαζί της. Κάνεις τα πάντα μόνος σου, η με τον φυσιοθεραπευτή. Το χειρότερο συναίσθημα που έχεις σαν ποδοσφαιριστής εκείνη την στιγμή».

Παράλληλα ο Γκουντογκάν παραδέχθηκε πως δεν πίστευε ότι θα κατάφερνε ν' αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να μη φοβάται κάθε φορά που πατάει στο γρασίδι... 

«Θα έλεγα ψέματα αν ήμουν ο ξανά ο ίδιος παίκτης όπως ήμουν πριν από ένα χρόνο. Θέλω να πω, δεν είναι το ίδιο. Δεν αισθάνεσαι σαν τον πιο γερό άνθρωπο του κόσμου. Είχα δυο τραυματισμούς στο γόνατο και ξέρω τι να κάνω.  Είμαι έτοιμος να συνεχίζω να παίζω και να διασκεδάζω παίζοντας» ήταν τα λόγια του.