Ούτε τώρα η Λέστερ

Μακριά από τις νίκες για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε η Λέστερ, φεύγοντας με το βαθμό (1-1) από την έδρα της ψυχωμένης Χάντερσφιλντ για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.  



Ούτε τώρα η Λέστερ

Λίγα πράγματα από τις «αλεπούδες», ανώτεροι σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι, ενδεχομένως να άξιζαν τη νίκη!

Το σκορ άνοιξε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντεπότρ για λογαριασμό της Χάντερσφιλντ, με τον Βάρντι να ισοφαρίζει από το σημείο του πέναλτι στο 50'!

Με το αποτέλεσμα αυτό η Λέστερ παρέμεινε οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Χάντερσφιλντ συνεχίζει να βρίσκεται έστω και προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το ματς:

Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο. Η Χάντερσφιλντ επέβαλλε από νωρίς το ρυθμό της και ήταν αυτή που δημιούργησε τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά μη φανταστείτε κάτι… τρομερό!

Οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες έγιναν από στημένες μπάλας, κυρίως κόρνερ, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Από τη μεριά της, η Λέστερ δυσκολευόταν στην κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που δεν της επέτρεψε να επισκεφτεί πολλές φορές την εστία των νεοφώτιστων. Μέτριο ως κακό πρώτο ημίχρονο, το οποίο σύντομα θα ξεχάσουν οι δύο ομάδες!

Όσες… συγκινήσεις έλειψαν από το πρώτο μέρος, προσφέρθηκαν μαζεμένες στο δεύτερο! Μόλις στο 46' ο Ντεπότρ έβαλε μπροστά τους ψυχωμένους γηπεδούχους ,όμως η χαρά τους διήρκησε μόλις λίγα λεπτά, αφού η Λέστερ κέρδισε πέναλτι και ο Βάρντι ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στο 50', επαναφέροντας τις ισορροπίες!

Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά! Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να πάρουν το παιχνίδι, πιέζοντας για το δεύτερο γκολ! Η Λέστερ ήταν πιο δραστήρια σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, όμως οι προσπάθειές της δεν είχαν το αποτέλεσμα που θα ήθελε. Τα ίδια και η Χάντερσφιλντ, η οποία παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε, τις άφησε να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χάντερσφιλντ: Λοσλ, Σμιθ, Ζάνκα, Σκίντλερ, Λόου, Μόουι, Γουίλιαμς, Κατσούνγκα (74' Κουανέρ), Σαμπίρι (81' Χογκ), Ινς, Ντεπότρ

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλουελ, Ολμπράιτον (65' Γκρέι), Εντιντί, Κινγκ, Μαχρέζ, Βάρντι (82' Σλιμανί), Ιεανάτσο (69' Οκαζάκι)