Γιορέντε: «Με έπεισε ο Ποτσετίνο…»

Μία κλήση της τελευταίας στιγμής από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στάθηκε αρκετή για να πείσει τον Φερνάντο Γιορέντε να αρνηθεί την Τσέλσι και να υπογράψει στην Τότεναμ!  



Γιορέντε: «Με έπεισε ο Ποτσετίνο…»

«Η αλήθεια είναι ότι η Τσέλσι με… ακολουθούσε πολύ καιρό, ας στο τέλος ξέρετε πως αλλάζει το πράγμα. Στο τελευταίο λεπτό ο Ποτσετίνο με κάλεσε και με έπεισε να έρθω στην Τότεναμ. Το πλάνο της Τότεναμ είναι εντυπωσιακό. Η ομάδα τα έχει πάει περίφημα τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι εγώ ταιριάζω σε αυτό το πρότζεκτ. Μπορώ να βοηθήσω πολύ την ομάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του 32χρονου επιθετικού, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην εντύπωση που του προκάλεσε ο προπονητής του:

«Ο Ποτσετίνο είναι, χωρίς αμφιβολία, πολύ σημαντικός για την ομάδα. Τον γνωρίζω από τότε που ήμουν στην Ισπανία. Μάλιστα, ενάντια σε εκείνον πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου στην Μπιλμπάο! Εκείνος αγωνιζόταν στην Εσπανιόλ και βρισκόταν προς τη δύση της καριέρας του.

Αργότερα έγινε προπονητής στην Εσπανιόλ και εγώ ως επιθετικός της Μπιλμπάο αναμετρήθηκα αρκετές φορές μαζί του. Τώρα βρίσκομαι υπό την καθοδήγησή του στην Τότεναμ και πραγματικά θέλω να δώσω για εκείνον τον καλύτερό μου εαυτό».