Κούμαν: «Χρειαζόμαστε έναν ακόμη επιθετικό»

Στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, καθώς και στην έλλειψη μιας ακόμας λύσης στην επίθεση τα «έριξε» ο Ρόναλντ Κούμαν μετά την ήττα της Έβερτον από την Τσέλσι με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».



Κούμαν: «Χρειαζόμαστε έναν ακόμη επιθετικό»

«Η ποιότητα του αντιπάλου μας έκανε το παιχνίδι πολύ δύσκολο. Αλλά είμαι ακόμα απογοητευμένος με το πρώτο ημίχρονο. Είμαι περήφανος για ότι παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος και αυτοί μας πίεσαν πάρα πολύ», δήλωσε ο 54χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: 

«Το πλάνο μας ήταν να είμαστε συμπαγής και να κλείνουμε όλους τους χώρους. Είχαμε όμως πολλά κενά στο κέντρο του γηπέδου στο χώρο μεταξύ των κεντρικών αμυντικών και των χαφ μας».

Ακόμη ένας λόγος που η Έβερτον δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο, σύμφωνα με τον Κούμαν, ήταν το ότι τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν αρκετές λύσεις στην επίθεση. «Άμα έχεις μερικά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και με ταξίδια ενδιάμεσα, είναι δύσκολο να τα κερδίσεις με 11 παίκτες. Χρειαζόμαστε ακόμα έναν επιθετικό. Ο Σάντρο (Ραμίρεζ) χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να συνηθίσει την Πρέμιερ Λιγκ και ο Κάλβερ-Λιούιν είναι μόλις 20 ετών. Δεν μπορείς να αντέξεις μια τόσο μεγάλη σεζόν και με τόσες διοργανώσεις, χρειάζεσαι ακόμη έναν επιθετικό», ήταν τα ακριβή λόγια του Ολλανδού τεχνικού.