Παραλίγο για την Σαουθάμπτον

Παραλίγο να φτάσει στην δεύτερη νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ και να οδηγήσει την Χάντερσφιλντ στην πρώτη ολοκληρωτική απώλεια βαθμών για φέτος, η Σαουθάμπτον, με το ματς ανάμεσα στις δύο πλευρές να ολοκληρώνεται 0-0 με μια μεγάλη χαμένα ευκαιρία στο τέλος.



Παραλίγο για την Σαουθάμπτον

Οι “τέριερς” κυριάρχησαν των “Αγίων” στο κομμάτι των ευκαιριών, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αντιμετωπίζονταν από τους γηπεδούχους, δείχνοντας να μην μπορούν να διαχειριστούν με ηρεμία το ενδεχόμενο 3/3 στο πρωτάθλημα. Μοιρασμένα τα επίπεδα κατοχής, με την Χάντερσφιλντ να βρίσκει τις πρώτες τις ευκαιρίες μέχρι το 20’ και τον Ρέντμοντ να απαντά με σουτ εκατοστά εκτός εστίας.

Δεν άλλαξε επί της ουσίας η κατάσταση στο δεύτερο μέρος, με τον Σμιθ να είναι ο ήρωας της στιγμής όταν σταμάτησε κεφαλιά του Ρέντμοντ που ήταν σε τροχιά για τα δίχτυα. 0-0, λοιπόν, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει ένα τουλάχιστον γκολ.

Στους πέντε βαθμούς η Σαουθάμπτον, για την οποία αυτό ήταν το δεύτερο 0-0 σε τρία παιχνίδια, στους επτά -πάνω από την Μάντσεστερ Σίτι- η Χάντερσφιλντ, που περιμένει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουεστ Μπρομ, Λίβερπουλ και Έβερτον για να δει πόσο θα πέσει στην βαθμολογία.

Οι συνθέσεις:

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Σμιθ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Λεβι, Μόουι, Μπάιλινγκ, Κατσούνγκα, Ινς, φαν Λα Πάρα, Μουνιέ

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Σοάρες, Στίφενς, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Ρομέου, Λεμινά (64’ Λονγκ), Τάντιτς (74’ ΜακΚουίν), Ντέιβις, Ρέντμοντ, Γκαμπιαντίνι (71’ Γουόρντ-Πρόουζ)