«Κλωτσάει» για δανεισμό ο Κάμπελ

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει και πάλι ως δανεικός από την ¶ρσεναλ, η οποία «ψάχνεται» να τον παραχωρήσει κάπου για να ελευθερώσει χώρο στο ρόστερ της.



«Κλωτσάει» για δανεισμό ο Κάμπελ

Οι «κανονιέρηδες» αυτή τη στιγμή έχουν 28 παίκτες στο ρόστερ τους, αριθμός ο οποίος είναι ακριβώς πάνω στο όριο που έχει θέσει η Πρέμιερ Λιγκ, οπότε ο Κοσταρικανός επιθετικός δεν «χωράει» στην ομάδα εφόσον εκείνη θέλει να προχωρήσει και σε κάποια άλλη μεταγραφή.

Έτσι o Αρσέν Βενγκέρ ψάχνει ομάδα για να παραχωρήσει τον 25χρονο παίκτη, όμως εκείνος δείχνει να μην θέλει να αποχωρήσει από την ¶ρσεναλ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να βρεί μια θέση στα πλάνα του Αλσατού τεχνικού.

Υπενθυμίζεται πως ο Κάμπελ έχει δοθεί δανεικός σε 5 ομάδες (Λοριάν, Ρεάλ Μπέτις, Ολυμπιακός, Βιγιαρεάλ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας) τα τελευταία 6 χρόνια, ενώ για δύο χρονιές βρέθηκε στο ρόστερ της ¶ρσεναλ μετρώντας 10 συμμετοχές χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις την σεζόν 2014-15 , και την αμέσως επόμενη σεζόν 30 παιχνίδια και 4 γκολ.

Την περασμένη σεζόν ο Κοσταρικανός διεθνής αγωνίστηκε με την φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας όπου και είχε 28 συμμετοχές και 3 γκολ.