Μένει στην Σαουθάμπτον ο Φαν Ντάικ

«Εξαϋλώνονται» οι ελπίδες μεταγραφής του κεντρικού αμυντικού της Σαουθάμπτον Βίρτζιλ φαν Ντάικ στην Λίβερπουλ, μετά τις νέες δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή των «Αγιών», Λες Ριντ. 



Μένει στην Σαουθάμπτον ο Φαν Ντάικ

Ο διοικητικός παράγοντας των «Αγίων» έβαλε τέλος στα σενάρια μεταγραφής του Φαν Ντάικ στην Λίβερπουλ, που υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, παρά την πρόσφατη μεταγραφή του επίσης αμυντικού Βέσλι Χουντ από την Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με την απόκτηση του Ολλανδού στόπερ από τον σύλλογο της Ρώμης, ο Ρίντ δήλωσε πως παρά την προσθήκη του, ο Φαν Ντάικ έχει θέση στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικόυ:

«Ο Βέσλι ήταν πάντα ψηλά στην μεταγραφική μας λίστα και ενεργήσαμε για αυτόν άμεσα όταν μας δόθηκε η ευκαιρία. Μέσω των εμφανίσεών του στην Λάτσιο, μας απέδειξε το ταλέντο και πιστεύομε, ότι μπορεί στην Σαουθάμπτον να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, με παίκτες όπως, ο συμπαίκτης του στην εθνική Ολλανδίας Βίρτζιλ φαν Ντάικ, ο Τζακ Στήβενς, ο Γιαν Γιοσίντα, Γιαν Μπεντνάρεκ και Φλορίν Γκαρντός».