Ρούνεϊ: «Έδωσα χαρά… στους κόκκινους του Μάντσεστερ»!

Δίνει τα πάντα για την Έβερτον, όμως δεν ξεχνά και το ένδοξο παρελθόν του. Ο Γουέιν Ρούνεϊ πανηγύρισε σαν τρελός το γκολ που σημείωσε ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι και εμφανίστηκε σίγουρος πως χαροποίησε και την… κόκκινη πλευρά της πόλης!  



Ρούνεϊ: «Έδωσα χαρά… στους κόκκινους του Μάντσεστερ»!

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σκοράρει και στα δύο πρώτα ματς των «ζαχαρωτών» στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν παρέλειψε να πετάξει τα καρφιά του προς όσους τον χαρακτήριζαν «τελειωμένο» ποδοσφαιρικά.

«Φυσικά και χαίρομαι για το γκολ, ειδικά από τη στιγμή που έχω παρελθόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω σκοράρει αρκετές φορές εδώ. Το ότι σκόραρα σε ένα τόσο σημαντικό ματς για την ομάδα μου, τόσο νωρίς στη σεζόν και ενώ ακολουθούν και άλλα σημαντικά παιχνίδια, ήταν μια γλυκιά στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι… το κόκκινο μέρος του Μάντσεστερ θα το ευχαριστήθηκε όσο εγώ», ήταν το πρώτο σχόλιο του πολύπειρου άσου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ρίξει τις… μπηχτές του:

«Ναι, δεν ήταν κακή εμφάνιση για κάποιον που δεν είναι έτοιμος και δεν μπορεί να αποδώσει πλέον στους αγωνιστικούς χώρους»!

Πάντως, και εκείνος όπως και όσοι μίλησαν από πλευράς Έβερτον δεν έκρυψε την… μερική απογοήτευσή του για την απώλεια της νίκης: «Προφανώς και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο τέλος του αγώνα. Η Σίτι μας πίεσε πολύ, αλλά και πάλι θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι καλό. Θα δούμε το ματς, θα κοιτάξουμε τα λάθη και την μπορούμε να βελτιώσουμε στο εξής, ιδίως όταν παίζουμε με 10 παίκτες».