Αρνήθηκε να μιλήσει για διαιτησία ο Γκουαρντιόλα!

Σε αντίθεση με τον προπονητή της Έβερτον, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, συμπεριλαμβανομένης και της αυστηρής αποβολής του Κάιλ Γουόκερ στο πρώτο ημίχρονο.  



Αρνήθηκε να μιλήσει για διαιτησία ο Γκουαρντιόλα!

Ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε περιθώρια στους εκπροσώπους Τύπου, οι οποίοι μόλις του ζήτησαν να σχολιάσει την κόκκινη κάρτα του δεξιού μπακ της ομάδας του, απάντησε: «Επόμενη ερώτηση παρακαλώ. Δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές. Η φάση ήταν ξεκάθαρη, οπότε δεν θέλω να σχολιάσω κάτι»!

Όσον αφορά την εικόνα των «πολιτών» κατά τη διάρκεια του ματς και την απώλεια δύο σημαντικών βαθμών (1-1), ο Καταλανός είπε: «Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε, αγωνιζόμενοι για 65-70 με παίκτη λιγότερο. Η Έβερτον διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, είναι ομάδα που αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάναμε καλή εμφάνιση, παρόμοια με της περασμένης σεζόν.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν τις τελειώσαμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δεν ξέρω καν πόσες φάσεις κάναμε, αλλά βάλαμε τα δυνατά μας».