Επίσημα στην Έβερτον ο Σίγκουρντσον!

Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στο Νησί έλαβε τέλος! Ο Γκίλφι Σίγκουρντσον ανήκει και επίσημα από το βράδυ της Τετάρτης (16/8) στο δυναμικό της Έβερτον!  



Επίσημα στην Έβερτον ο Σίγκουρντσον!

H επιμονή την δικαίωσε! Η Έβερτον κατάφερε, έπειτα από πάμπολλες διαπραγματεύσεις, να δώσει τα χέρια με τη Σουόνσι στις 45εκατ. λίρες - ποσό ρεκόρ για μεταγραφή από τον σύλλογο του Μέρσεϊσάιντ- και αν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Ισλανδού μεσοεπιθετικού!

Ο ίδιος, όπως είχε παραδεχτεί και νωρίτερα ο Ρόναλντ Κούμαν, βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «ζαχαρωτών», πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Γκούντισον Παρκ» έως το καλοκαίρι του 2022!

«Ελπίζω να συνεχίσω να δημιουργώ και να σημειώνω γκολ για την ομάδα. Είναι ένας πολύ φιλόδοξος σύλλογος που βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση. Το σημαντικότερο για την ομάδα είναι να νικά και να ανεβαίνει στη βαθμολογία. Προσωπικά θέλω να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο και να δημιουργώ πολλά γκολ και για τους συμπαίκτες μου. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. Το σημαντικότερο, όμως, ξαναλέω πως είναι οι νίκες! Όσο περισσότερο νικά η ομάδα, τόσο πιο χαρούμενος θα είμαι», τόνισε αμέσως μετά την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου του ο Σίγκουρντσον!