Έντερσον: «Δεν μου δημιουργεί πίεση η παρουσία του Μπράβο»

Περήφανος για την πρώτη του κλήση στην εθνική Βραζιλίας δήλωσε πως είναι ο Έντερσον, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το αν του δημιουργεί πίεση η συνύπαρξή του κάτω από την εστία της Σίτι με τον Κλαούντιο Μπράβο.



Έντερσον: «Δεν μου δημιουργεί πίεση η παρουσία του Μπράβο»

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην εθνική ομάδα» είπε ο 26χρονος τερματοφύλακας στο επίσημο σάιτ των «πολιτών» και πρόσθεσε: «Είναι πράγματι άλλο ένα κατόρθωμα στην καριέρα μου και έχω δουλέψει πολύ και σκληρά για αυτή τη στιγμή. Η Βραζιλία έχει καλές επιλογές στης θέση του τερματοφύλακα και τώρα θα πάω, θα το απολαύσω και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ το περασμένο Σάββατο (12/8) απέναντι στην Μπράιτον και, όπως τόνισε, έχει αρχίσει να νιώθει άνετα, όχι μόνο με τη ζωή στην Αγγλία, αλλά και με την... αγωνιστική συνύπαρξή του με τον Κλαούντιο Μπράβο.

 «Προσαρμόζομαι πολύ καλά. Η γλώσσα είναι ένα μικρό θέμα αλλά το ξεπερνάω. Η ομάδα με καλωσόρισε με πολύ καλό τρόπο και με βοηθάνε όλοι πάρα πολύ. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τον «ανταγωνισμό» του με τον Χιλιανό συμπαίκτη του τόνισε:

«Αν η παρουσία του Μπράβο μου δημιουργεί έξτρα πίεση; Οχι, καθόλου. Βασικά πιστεύω ότι λειτουργεί πολύ θετικά για την Μάντσεστερ Σίτι να έχει δύο καλούς τερματοφύλακες στο ρόστερ της».