Ανανέωσε με Μπέρνλι ο Γουόρντ

Για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια (με προοπτική επέκτασης για άλλο ένα έτος) θα εξακολουθεί να είναι ποδοσφαιριστής της Μπέρνλι ο Στέφεν Γουόυρντ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ στην επίσημη ιστοσελίδα του.



Ανανέωσε με Μπέρνλι ο Γουόρντ

Έτσι, μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη (3-2) επί της περυσινής πρωταθλήτριας Αγγλίας, Τσέλσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι φίλοι των «κλάρετς» έχουν από σήμερα (14/8) και έναν επιπρόσθετο λόγο να είναι χαρούμενοι λόγω της συνέχισης της συνεργασίας του αγαπημένου τους κλαμπ με τον βασικό αριστερό οπισθοφύλακα στο σύνολο του Σον Ντάις, ο οποίος μάλιστα, σκόραρε στο σαββατιάτικο παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» το δεύτερο τέρμα (0-2) της ομάδας του.

Ο αριστεροπόδαρος Ιρλανδός διεθνής μπακ που είναι κάτοικος «Τερφ Μουρ» από το καλοκαίρι του 2014, δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

«Νιώθω ευτυχισμένος  που ανανέωσα και ελπίζω να παραμείνω και περισσότερα χρόνια! Είναι σπουδαίο να είσαι επί του παρόντος μέλος αυτού του συλλόγου και ελπίζω να ολοκληρώσουμε φέτος ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν», ενώ σχολιάζοντας το γκολ που πέτυχε στην 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο –οσονούπω- 32χρονος ποδοσφαιριστής προσέθεσε:

«Δεν έχω σκοράρει πολλά τέτοια τέρματα στην καριέρα μου. Εκτέλεσα ένα κοντινό φάουλ και έπαιξα το ένα-δύο με τον Κορκ που πέρασε μια υπέροχη μπαλιά ξανά πίσω σε μένα. Ευτυχώς, μου έκατσε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα! Φυσικά, χάρηκα και με τα άλλα δύο φανταστικά γκολ που πέτυχε ο Βόουκς. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση και πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό»!