Μουρίνιο και Λουκάκου επέκτειναν τα ατομικά ρεκόρ τους!

Πέρα από τα όποια συλλογικά οφέλη της θριαμβευτικής επικράτησης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η εμφατική νίκη (4-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ είχε ως αποτέλεσμα και τη διατήρηση μίας προσωπικής παράδοσης για καθέναν εκ των Ζοσέ Μουρίνιο και Ρομέλου Λουκάκου!



Μουρίνιο και Λουκάκου επέκτειναν τα ατομικά ρεκόρ τους!

Ξεκινώντας από τον Πορτογάλο κόουτς, η αποψινή (13/8) νίκη των «κόκκινων διαβόλων» ήρθε να επιβεβαιώσει έναν άτυπο ατομικό τίτλο που... κατέχει ο «special one», σύμφωνα με τον οποίο, όταν οι ομάδες του αγωνίζονται ημέρα Κυριακή και εντός έδρας δεν γνωρίζουν... ποτέ την ήττα, επίδοση που κρατάει μάλιστα, σε ολόκληρα τα 17 περίπου χρόνια καριέρας του ως πρώτου προπονητή στους πάγκους!

Όσον αφορά τον Βέλγο στράικερ, τα 2 σημερινά του τέρματα επισφράγισαν το ότι, όποτε καλείται να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ «δαιμονίζεται», μιας και με αντιπάλους τα «σφυριά» ο 24χρονος επιθετικός μετράει πλέον 11 γκολ συνολικά, εφόσον προσθέσουμε και τα υπόλοιπα 9 που είχε πετύχει ως παίκτης της Έβερτον, γεγονός που κάνει τους Λονδρέζους την πιο «ευπαθή» ομάδα του «Νησιού» απέναντι στις... ορέξεις του Λουκάκου!