Βάγκνερ: «Είμαστε έτοιμοι»

Απόλυτα έτοιμη θα εμφανιστεί η Χάντερσφιλντ στο παρθενικό της παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, το Σάββατο, στο «Σέλχαρστ Παρκ», όπως εξέφρασε με περίσσια αισιοδοξία, ο Ντέιβιντ Βάγκνερ.



Βάγκνερ: «Είμαστε έτοιμοι»

«Ο ενθουσιασμός βρίσκεται ακόμα στο υψηλότερο σημείο γύρω από την ομάδα. Ελπίζουμε να το δούμε και να το αισθανθούμε από τις εξέδρες το Σάββατο. Δεν βάζουμε στους εαυτούς μας όρια, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας στην Πρέμιερ Λιγκ»

«Ξέρουμε ότι η Κρίσταλ Πάλας είναι δυνατή και έχει αλλάξει το στυλ της, αλλά είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας»

Για το ποιος θα είναι ο αρχηγός της Χάντερσφιλντ τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Από τη στιγμή που ο Τόμι Σμιθ έγινε πιο αισιόδοξος και πήρε περισσότερες ευθύνες στα αποδυτήρια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ο αρχηγός μας»

Σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας:

«Ήμασταν σε θέση να δουλέψουμε σε όσα θέλαμε στην προετοιμασία, επομένως έχω την αίσθηση ότι είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά όπως πάντα είναι απλά προετοιμασία και όλοι μαζί θα χρειαστούμε τα επόμενα παιχνίδια για να έχουμε καλύτερη αίσθηση της ομάδας και τους πρωταθλήματος, μιας και είμαστε άπειροι».