Αλλαγή «προσώπου» με Σεβίλλη θέλει ο Πελεγκρίνο

Μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στην ¶ουγκσμπουργκ επιθυμεί ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο να δείξει η ομάδα του στο φιλικό του Σαββάτου (5/8) απέναντι στη Σεβίλλη που θα γίνει (όπως και το ματς με τους Βαυαρούς) στο «Σεντ Μέρις».



Αλλαγή «προσώπου» με Σεβίλλη θέλει ο Πελεγκρίνο

«Σκωτσέζικο ντους» ήταν για τους «Αγίους» τα δύο πιο πρόσφατα φιλικά με Σεντ Ετιέν και ¶ουγκσμπουργκ, μιας και την ευρεία νίκη με σκορ 3-0 επί των Γάλλων διαδέχθηκε το «βαρύ» 4-0 εντός έδρας κιόλας από τους Γερμανούς, γεγονός που επεσήμανε και ο 45χρονος κόουτς του κλαμπ της νότιας Αγγλίας μιλώντας ενόψει του αγώνα με την ισπανική ομάδα.

«Ελπίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι μας, μιας και δεν έχουμε άφθονο χρόνο. Είμαι σίγουρος πάντως, ότι είμαστε σε θέση να μην επαναλάβουμε την ίδια εμφάνιση που κάναμε εναντίον της ¶ουγκσμπουργκ, όπου οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και σε όλους τους τομείς. Τις προάλλες με τη Σεντ Ετιέν είδαμε ένα όμορφο παιχνίδι και έπειτα ακολούθησε ένα κάκιστο.

Το σημαντικό είναι να αλλάξει γρήγορα η δυναμική μας. Έχουμε ξεκινήσει πια όλοι μαζί, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός πριν τον αγώνα με τους Ανδαλουσιάνους.