«Δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά στην υπόθεση Κεϊτά»

Συνέντευξη αναφορικά με τον μέλλον του Ναμπί Κεϊτά παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα «Bild» ο τεχνικός διευθυντής της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ.



«Δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά στην υπόθεση Κεϊτά»

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 22χρονο διεθνή μέσο από την Γουϊνέα είναι εδώ και καιρό γνωστό, με τους «κόκκινους ταύρους» να έχουν αρνηθεί προσφορά ύψους 75 εκ. ευρώ, για να τον παραχωρήσουν στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας.

Την αρνητική στάση για πώληση του Κεϊτά στους «κόκκινους» επιβεβαιώνει η Λειψία για πολλοστή φορά, δια μέσου του τεχνικού της διευθυντή Ράλφ Ρανκινγκ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο αφρικανός αμυντικός μέσος δεν πωλείται.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιρικός παράγοντας των δευτεραθλητών Γερμανίας, δήλωσε:

«Μπορώ να σας βεβαιώσω πως ο Ναμπί Κεϊτά θα αγωνίζεται σε εμάς την φετινή σεζόν. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, αλλά το αποκλείω για φέτος.»  

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους η Λειψία αρνήθηκε πρόταση ύψους 75 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Κεϊτά, με τον Ράνκνιγκ να συμπληρώνει:

«Δεν παίζει κανέναν ρόλο, αν ο άλλος σου προσφέρει 75 η 100 εκ. ευρώ για έναν παίκτη. Εμείς δεν εξελισσόμασταν επί πέντε χρόνια, ώστε να πουλήσουμε ένα από τα βασικά μας στελέχη στην πρώτη μας παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν θα είχε κανένα νόημα», ενώ ολοκλήρωσε την συνέντευξή του λέγοντας πως:   

«Δεν θέλουμε σε κανέναν να αποδείξουμε πως κάνουμε ακριβές πωλήσεις, αλλά να δείξουμε προς όλους, πως επιδιώκουμε την αγωνιστική διάκριση του συλλόγου».