Τον Ακινφέεφ θέλει ο Φέργκιουσον

Πρόταση για τον τερματοφύλακα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ιγκόρ Ακινφέεφ σκέφτεται να καταθέσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Έντουιν Φαν ντερ Σαρ, μόλις αποσυρθεί το καλοκαίρι. 



Τον Ακινφέεφ θέλει ο Φέργκιουσον

Πολλοί πιθανοί αντικαταστάτες του Ολλανδού γκολκίπερ έχουν αναφερθεί ως στόχοι του Φέργκιουσον, αλλά οι περιπτώσεις των Μανουέλ Νόιερ και Νταβίντ ντε Χέα φαίνεται πως «κόλλησαν» και έτσι ο Σκωτσέζος τεχνικός στράφηκε στον έμπειρο διεθνή Ρώσο, Ακινφέεφ.

Ο 24χρονος γκολκίπερ μόλις συμπλήρωσε την όγδοη σεζόν του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ενώ σημείωσε ένα σωρό άλλα επιτεύγματα και πλέον θα ήθελε μια νέα πρόκληση.

Με τη σεζόν στη Ρωσία να έχει τελειώσει, ο Σερ Άλεξ ίσως κοιτάξει να εξασφαλίσει την συμφωνία τον Ιανουάριο, παρά να περιμένει ως το καλοκαίρι, όταν και η ΤΣΣΚΑ θα βρίσκεται ξανά σε πλήρη αγωνιστική δράση. Ο Ακινφέεφ βέβαια είναι μία ακριβή αντικατάσταση του Φαν ντερ Σαρ, με την τιμή του να κυμαίνεται από 10 έως 15 εκ. λίρες. Ωστόσο δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας του παίκτη σε σχέση με την ηλικία του, μία τέτοια τιμή είναι πλήρως ικανοποιητική.