Βασίλισσα ήταν... η Σίτι (vid)

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ICC, επικράτησε 4-1 της «βασίλισσας» με τον 17χρονο Μπραΐμ Ντίας να κερδίζει τις εντυπώσεις για τους «πολίτες» και τον Όσκαρ Ροντρίγκες ν' απαντάει με πανέμορφο γκολ από πλευράς Ισπανών.  



Βασίλισσα ήταν... η Σίτι (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στο ματς του Λος Άντζελες στο LA Coliseum, όπου βρέθηκαν περισσότεροι από 90.000 οπαδοί...

Και τα πέντε γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Οταμέντι να σκοράρει από κοντινή απόσταση στο 52' από «ριμπάουντ» απόκρουσης σε κεφαλιά του Στόουνς, ενώ λίγο αργότερα ο Στέρλινγκ με δεξί πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Άγγλος αμυντικός της Σίτι σκόραρε στο 67' με χαμηλό πλασέ, για να έρθει ο Μπραΐμ Ντίας και να πετύχει πανέμορφο γκολ με το αριστερό για να εκθέσει τον Κίκο Κασίγια...

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Όσκαρ Ροντρίγκεθ, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στην εξαιρετική ενέργεια του αντιπάλου του και σκόραρε με «κεραυνό» για να μειώσει για τη Ρεάλ.