«Κόπηκε» από την αποστολή ο Σακό!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε ξεκάθαρο… μήνυμα στον Μαμαντού Σακό ότι δεν έχει μέλλον στη Λίβερπουλ, αφήνοντας τον εκτός αποστολής για το ταξίδι της ομάδας στη Γερμανία!  



«Κόπηκε» από την αποστολή ο Σακό!

Ο Γάλλος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των «κόκκινων» και σήμερα (26/7) το διαπίστωσε ακόμη μία φορά, αφού ενημερώθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 30 ποδοσφαιριστών που θα μεταβούν για προετοιμασία στη Γερμανία!

Αντίθετα, οι Ντάνι Ινγκς και Σάντιο Μανέ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν και ενσωματώθηκαν στην αποστολή, όπως και ο νεοαποκτηθέντας Άντριου Ρόμπερτσον!

Κατά το διάστημα της παρουσίας της στη Γερμανία, η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Χέρτα Βερολίνου και εν συνεχεία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Κλοπ:

Κάριους, Κλάιν, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Σαλάχ, Γκόμες, Χέντερσον, Στάριτζ, Γκρούιτς, Κλαβάν, Μορένο, Μανέ, Λαλάνα, Μινιολέ, Τσαν, Ρόμπερτσον, Οριγκί, Ινγκς, Σολάνκε, Ματίπ, Φλάναγκαν, Κεντ, Γουόρντ, Εγιαρία, Γούντμπερν, Αλεξάντερ- Άρνολντ, Γκραμπάρα.