Καθησυχάζει για Μίλνερ η Λίβερπουλ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Λίβερπουλ θέλησε να δείξει πως ο τραυματισμός του Τζέιμς Μίλνερ στον τελικό του «Premier League Asia Trophy» δεν εμπνέει καμία ιδιαίτερη ανησυχία.



Καθησυχάζει για Μίλνερ η Λίβερπουλ

Ο 31χρονος κατά συνθήκη αριστερός μπακ είχε αντικατασταθεί προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης κόντρα στις «αλεπούδες» εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που ένιωσε στο μηρό του, ωστόσο, όπως ο ίδιος ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ επεσήμανε, το πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζει δεν είναι τόσο σοβαρό και ο παίκτης αναμένεται να επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Τζέιμς Μίλνερ θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ τις ερχόμενες ημέρες, έπειτα από την ενόχληση που ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Λέστερ για το «Premier League Asia Trophy». Ο υπαρχηγός, ο οποίος έγινε αλλαγή προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής νίκης του Σαββάτου (σ.σ. 22/7) στο Χονγκ Κονγκ, υποβλήθηκε σε ορισμένα ιατρικά τεστ στο Μέλγουντ».

«Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο πως το πρόβλημα του Μίλνερ δεν είναι σόβαρο, αλλά το νούμερο 7 θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης αυτή την εβδομάδα, ώστε να μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να τον έχει διαθέσιμο και να ενταχθεί με την υπόλοιπη αποστολή των συμπαικτών του στο πλήρες πρόγραμμα που ακολουθούν εκείνοι στην προετοιμασία της ομάδας».