Ντεμπελέ: «Δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφές η Τότεναμ»

Την πεποίθησή του πως η Τότεναμ δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφές φέτος για να «κυνηγήσει» το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Βέλγος μέσος των «spurs» Μούσα Ντεμπελέ.



Ντεμπελέ: «Δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφές η Τότεναμ»

Παρότι ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αναζητά έναν επιθετικό και κυρίως τον αντικαταστάτη του Κάιλ Γουόκερ που μετεγγράφει προσφάτως στην Μάντσεστερ Σίτι, ο επιθετικός χαφ των «spurs» πιστεύει πως η ομάδα είναι ανταγωνιστική και δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφές .

Συγκεκριμένα δήλωσε για τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις των Λονδρέζων:

«Δεν αλλάζουμε 5-6 παίκτες τον χρόνο, γιατί πρέπει να ξεκινήσεις μαζί τους από την αρχή. Νομίζω ότι αυτή η φιλοσοφία είναι πολύ καλή, καθώς η ποιότητα που διαθέτουμε μας κάνει όλους να κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση.», ενώ πρόσθεσε επί του θέματος:

«Εστιάζουμε στην ομάδα που έχουμε τώρα. Αν η ομάδα παραμείνει έτσι, τότε θα έχουμε μια πολύ πετυχημένη σεζόν, όπως πραγματοποιήσαμε πέρυσι.»

Παράλληλα παρομοίωσε την ομάδα του σαν μια «οικογένεια», η οποία μένει μαζί, όπου ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον, με τον Ντεμπελέ να συμπληρώνει:

«Η πρώτη μου χρονιά με τον Ποκετίνο ήταν διαφορετική, γιατί επρόκειτο για μια νέα φιλοσοφία, όπου όλοι καταλαβαίνουμε τα τελευταία χρόνια τι θέλει να μας πει ο προπονητής και τι πρέπει να κάνουμε εμείς».