Καντέ: Μπορούμε να κάνουμε το «καρέ»

Αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά, πως η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει κάθε διαθέσιμο τρόπαιο φαίνεται πως είναι ο Γάλλος αμυντικός μέσος των «μπλε», Ενγκόλο Καντέ.



Καντέ: Μπορούμε να κάνουμε το «καρέ»

Την πεποίθησή του πως ο Λονδρέζικος σύλλογος είναι ικανός να κάνει «καρέ», ξεπερνώντας το επικό «τρεμπλ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999, εξέφρασε ο Καντέ μέσω δηλώσεών του στην αγγλική εφημερίδα Evening Standard, από την Κίνα, όπου η Τσέλσι πραγματοποιεί καλοκαιρινή περιοδεία. Συγκεκριμένα δήλωσε :

«Το ποδόσφαιρο έχει ως εξής: Μετά από κάθε παιχνίδι θες να κάνεις το καλύτερο για την συνέχεια, ώστε η χρονιά να είναι πετυχημένη. Έτσι πρέπει να πράξουμε και για του χρόνου άμα θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα πράματα σε σχέση με πέρυσι.

Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν, καθώς γνωρίζουμε πως σύλλογοι σαν την Τσέλσι επιδιώκουν να κερδίζουν κάθε χρόνο τίτλους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μερικούς από αυτούς και… κερδίζοντας κάθε αγώνα ξεχωριστά, μπορεί να τους κερδίσουμε όλους» ,ενώ τέλος ολοκλήρωσε την συνέντευξή του για την νέα χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ λέγοντας:

«Θα αγωνιστούμε ενάντια σε πολύ καλές ομάδες, καθώς πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που θα μας προκύψει στην πορεία. Είναι εύκολο να προβλέψουμε για το ποιος θα τερματίσει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπάρχουν έξι πολύ δυνατά κλαμπ που ,μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Τα πάντα μπορεί να συμβούν στην Πρέμιερ Λίγκ του χρόνου».