Ανακοίνωσε Μέρφι η Νιούκαστλ

Ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι ο Τζέικομπ Μέρφι θα γινόταν παίκτης της Νιούκαστλ αφού απέμενε μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφή του από τη Νόριτς, η οποία ήρθε σήμερα (19/7) με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να γίνεται κάτοικος «St. James Park».



Ανακοίνωσε Μέρφι η Νιούκαστλ

Περίπου 12 εκατομμύρια λίρες θα κοστίσει  η μετακίνηση του διεθνή με την Κ-21 της Αγγλίας ποδοσφαιριστή από τα «καναρίνια» στις «καρακάξες», οι οποίες ανακοίνωσαν την μεταγραφή με έναν βίντεο στο οποίο υπάρχουν φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του Μέρφι και ο ίδιος μιλάει για την αγάπη του στην ομάδα από μικρός.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 22χρονος εξτρέμ τόνισε πως είναι όνειρο για αυτό η μεταγραφή του στη Νιούκαστλ. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν όνειρο μου από παιδί να παίξω για τη Νιούκαστλ και η ευκαιρία είναι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Ράφα Μπενίτεθ επισήμανε πως: «Είναι ένας νέος και ταλαντούχος παίκτης και ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο εδώ», και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε πως θα δείξει το ίδιο πάθος, την ίδια αφοσίωση, και ταλέντο που έδειξε και στην Τσάμπιονσιπ πέρυσι».

Το βίντεο της παρουσίασης του Μέρφι: