Ισοφάρισε την προσφορά για Λουκάκου η Τσέλσι!

Τελικά το… σίριαλ φαίνεται πως έχει και άλλα επεισόδια! Η Τσέλσι έκανε «σφήνα» την ύστατη στιγμή, λίγο πριν ο Ρομέλου Λουκάκου κλείσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισοφαρίζοντας την προσφορά ύψους 75εκατ. λιρών των «κόκκινων διαβόλων»!  



Ισοφάρισε την προσφορά για Λουκάκου η Τσέλσι!

Δεν εγκαταλείπει τη μάχη! Οι «μπλε» μπορεί να άργησαν, αλλά απ'ότι φαίνεται «ξύπνησαν» την κατάλληλη στιγμή, με την «Telegraph» να αποκαλύπτει ότι κατέθεσαν ακριβώς την ίδια πρόταση (75εκατ. λίρες) στην Έβερτον για την αγορά του Βέλγου επιθετικού!

Πάνω, λοιπόν, που όλα έδειχναν ότι ο ποδοσφαιριστής θα έκλεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι διοικούντες τους «μπλε»… ενεργοποιήθηκαν και έφεραν τα πάνω κάτω!

Βάσει πάντα του εν λόγω ρεπορτάζ, εάν η Έβερτον πει το «ναι», αυτόματα ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον Λουκάκου, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει σε ποια από τις δύο θα συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως, εάν λάβουμε υπ'όψη και τα χθεσινά ρεπορτάζ, τότε σίγουρα στο μυαλό του η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο, αν και ακούγεται έντονα ότι ο ατζέντης του, Μίνο Ραιόλα, θα τον ήθελε στη Γιουνάιτεντ μια και εκείνος θα λάβει από την όλη ιστορία 10εκατ. λίρες. Για να δούμε…