Λακαζέτ: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»!

Το περίμενε χρόνια και, να, που τελικά τα κατάφερε! Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ αναφέρθηκε στο όνειρο- όπως χαρακτηριστικά είπε- να αγωνιστεί στην Άρσεναλ, αλλά και τους λόγους που τον… τράβηξαν να αποδεχτεί την πρόταση των «κανονιέρηδων»!  



Λακαζέτ: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»!

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του από τους Λονδρέζους, έναντι του ποσού ρεκόρ των 60εκατ. λιρών, ο Γάλλος επιθετικός αποκάλυψε τα συναισθήματα του!

«Σαφώς και είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που ανήκω σε μια θρυλική ομάδα όπως η Άρσεναλ. Από μικρός και χάρη στον Τιερί Ανρί ονειρευόμουν να παίξω σε αυτή την ομάδα και έτσι σήμερα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα άλλα στοιχεία που τον ελκύουν στην Άρσεναλ εκτός της γαλλικής της… παροικίας:

«Με εξιτάρει το παρελθόν της. Μου αρέσουν οι ομάδες με μεγάλη ιστορία. Το γεγονός επίσης ότι ο προπονητής είναι εδώ για πολλά χρόνια, δείχνει σταθερότητα κάτι που επίσης μου αρέσει πολύ. Κατά τη γνώμη μου η Άρσεναλ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία και ήθελα πολύ να έρθω εδώ».